25-годишна учителка е осъдена на 12 години затвор за многократно сексуално

...
25-годишна учителка е осъдена на 12 години затвор за многократно сексуално
Коментари Харесай

Развратна даскалица правила секс с ученичка

25-годишна учителка е наказана на 12 години затвор за неведнъж полово посягане над 13-годишна ученичка. 

Бившата учителка Линдзи Роуз Шнеебергер се призна за отговорна в понеделник по обвиняване за полово посягане над дете, което обучавала в учебното заведение в Пайн Айлънд, Минесота. По думите й употребила и " секс играчки " върху малолетната си ученичка, оповестява dailystar.

14-годишната жертва, която била на 13 година по време на злоупотребата, е съумяла да разпознава няколко " полови предмета ", открити в дома на Шнеебергер, за които се счита, че са били употребявани по време на хипотетичната им полова връзка.



По време на чуването ученичката отбелязала, че има проблеми с увереността и че хората гледат на нея по друг метод. Според KROC-AM News Шнеебергер е задържана през май 2023 година,

откакто майката на жертвата оповестява, че щерка ѝ е била полово унизена от даскалицата. Според правосъдните отчети майката е разкрила известия в телефона на щерка, изпратени й от Шнеебергер. В тях са употребявани думите " бебе " и " бебче ".

В наказателното обвиняване се твърди, че момичето и преподавателката й поддържали връзки си сред април и май 2023 година Уговаряли си срещи в дома на Шнеебергер в Рочестър. 

Преподавателката съобщи пред съда, че всеки ден се разсънва с възприятието на позор от това, което е направила. След прочувствената изповед юристът й подал молба, в която желае условна присъда за клиентката си. Непълнолетната жертва обаче изиска да дадат на Шнеебергер " подобаваща присъда ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР